Over mij

Mijn naam is Jikke Buurman. Ik ben een ervaren leerkracht en onderwijspedagoog. Ik heb een praktijk voor Remedial Teaching voor leerlingen uit het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Ook coach ik (startende) leerkrachten. 

Veel kinderen komen bij mij met reken- of spellingproblemen. Anderen hebben moeite met lezen. Ik heb er veel plezier in om te zien dat kinderen na een periode van extra hulp weer zelfstandig verder kunnen! Wat zijn ze dan trots met betere cijfers. En wat fijn dat ze in de klas meer zelfvertrouwen hebben als de reken- of spellingles gaat beginnen. Het leesplezier is toegenomen, en daar hebben ze hun hele leven profijt van.

Sinds 2010 behandel ik eveneens kinderen met ernstige dyslexie. Dit zijn vergoede behandelingen. Deze behandelingen vinden plaats in Driehuis op mijn praktijk. Ik werk samen met OnderwijsAdvies te Hoofddorp.

Sinds 2013 geef ik ook rekentoets training aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, die door faalangst of rekenproblemen moeite hebben om deze toets met succes af te ronden.

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.